Cami hava muhalefetine takılmış

Cami hava muhalefetine takılmış Cami hava muhalefetine takılmış
A- A+

Hatırlanacağı üzere 14 Ağustos tarihinde yatığımız haberle konuyu gündeme getirmiş; 27 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenen törenle temeli atılan ve 22 Şubat 2022 tarihinde ibadete açılacağı vaat edilen cami inşaatında çalışma yapılamamasının sebebini sormuştuk

Borazanlar Mahallesi’nde Belediye bütçesi ile Türkiye’de yapılacak ilk cami olarak reklamı yapılan Zübeyde Hanım Camisi inşaatının neden ilerlemediği sorusuna Başkan Özcan, mevsim koşullarından dolayı olduğunu söyledi.

Bolu’da bu yıl; Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarının inşaatta çalışma yapmak için uygun olmadığı gibi sıra dışı bir açıklama yapan Özcan,  iki ay içerisinde caminin bitirilerek ibadete açılacağını söyledi.

Cam montajı yapışamadığı için halen açık olan inşaatta sonbahar ayıyla birlikte havaların daha da olumsuz olacağı düşünüldüğünde, Özcan’ın belirttiği tarihte caminin biteceği ihtimali de düşük duruyor.

Zübeyde Hanım Cami inşaatının son durumu hakkında bilgi veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Ağır gitmedi, mevsim koşullarından dolayı yavaş ilerliyor. Tamamlanması için 2’nci bir ihale gerçekleştirildi. O ihaleyi de tek teklif veren Bolu Belediyesi’ne ait Bolu Bel A.Ş. aldı. Hızlı bir şekilde tamamlanacak. Ben de çok acele ediyorum orasıyla ilgili Bu sene gerçekten çok ağır bir geçirdik. Ama gerçekten zor da bir projeymiş, onu yaşayarak da gördük. Ama bitince estetik olarak çok güzel bir cami olacak.  İki ay içinde de ibadete açmak istiyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler